لطفا منتظر باشید
اشتراک گذاری

مشخصات

  • سال ساخت:2013
  • گیربکس: دنده اتومات
  • تعداد درب: چهار
  • قیمت روزانه:6،000،000 تومان
  • قیمت هفتگی:تماس
  • قیمت ماهانه:تماس
مشاوره رایگان

اجاره خودرو تویوتا پرادو در تهران

 

اجاره ماشین تویوتا پرادو در تهران روزانه و هفتگی بدون راننده وباراننده جهت کسب اطلاعات بیشتر بر روی دکمه مشاوره رایگان کلیک کنید.

کمی درباره پرادو

این خودروی شاسی بلند آشنا طی چند دهه یمی از خودروهای محبوب ایرانیان بوده است. ایرانیها که معمولا تویوتا و محصولات آن را دوست دارند از این دیزاین اسپورت بسیار استقبال کردند. طی سالها نام پرادو در جوک ها و لطیفه ها و همینطور ادبیات محاوره روزمره وارد شد. گاهی حتی این خودرو در ادبیات عامیانه مترادف ثروت توصیف میشد.

نسل چهارم پرادو (اتاق J150) از مدل 2010 به ایران رسید. پرادو نسل چهارم همچون گذشته، در نسخه‌های 2در و 4در به کشورمان آمد که کم‌آپشن‌ترین تیپ آن، TXL نام داشت. تیپ فول پرادو نسل چهارم نیز دیگر مانند نسل سوم نام‌گذاری نمی‌شد چراکه تویوتا مدل 2در آن را با نام VX و مدل 4در آن را نیز با نام VXL به ایران فرستاده بود و هیجان‌انگیزتر اینکه خود VXL نیز دو تیپ آفرود و آنرود داشت. رادار جلو (شامل کروز هوشمند و ترمز اضطراری)، کمکی حرکت در شیب، صندلی برقی راننده، دوربین جانبی راننده و سیستم پخش JBL از مهم‌ترین تجهیزات استاندارد پرادو VXL آنرود و ویژگی‌هایی مانند کرال کنترل، مولتی‌ترین، دوربین جانبی دو طرف و تعلیق سه‌حالته ازجمله امکانات استاندارد پرادو VXL آفرود هستند.

تاریخچه تویوتا

معمولا کمی دانستن از تاریخچه برندهای مشهور لذت بخش و کاربردی است. باهم تاریخچه تویوتا را مرور کنیم. 
ریشه‌های تأسیس خودروسازی تویوتا، به سال ۱۹۲۶ بازمی‌گردد، که ساکیشی تویودا، اقدام به راه‌اندازی شرکت صنایع تویوتا نمود. پیشینه این شرکت، که در صنعت نساجی فعالیت می‌کرد نیز، به ابتدای قرن بیستم بازمی‌گردد، که به عنوان یک کارخانه ریسندگی فعالیت می‌نمود .ساکیشی تویودا، که سال‌ها همچون پدرش، به فروش فرش اشتغال داشت، این کارخانه را راه‌انداخته بود و در سال ۱۸۹۴ یک ماشین بافندگی صنعتی نیز ابداع کرده و ساخته بود.


ساکیشی در سال ۱۹۲۴ گونه تمام‌خودکار آن را ساخت و دو سال بعد، کارخانه خودکار ریسندگی تویوتا، تحت نام صنایع تویوتا پا به عرصه وجود نهاد. پسر کنجکاو و مستعد او، کیشیرو تویودا که در سال ۱۹۲۹ در رشته مهندسی مکانیک از دانشگاه توکیو فارغ‌التحصیل شده بود، در کارخانه پدر مشغول به کار گردید، اما همه توجه او صرف ساخت موتور خودرو شد.

در سال ۱۹۲۹ موافقتنامه‌ای با شرکت برادران پلات از انگلستان در ماشین‌آلات صنعتی ریسندگی و بافندگی به امضا رسید. بر اساس این توافقنامه حق تولید و فروش دستگاه‌های اتوماتیک بافندگی به کشورهایی غیر از ژاپن نیز (مثل چین و آمریکا) در قبال ۱۰۰٫۰۰۰ پوند داده می‌شد، که درپی آن، کیشیرو رهسپار ایالات متحده آمریکا شد. البته کیشیرو از این سفر اهداف دیگری نیز داشت. در زمان انجام مذاکرات با برادران پلات، مجذوب خودروها در غرب شد. در این سفر بود، که او تصمیم خود را برای ورود به صنعت خودروسازی گرفت.

در سال ۱۹۳۰ کیشیرو پژوهش بر روی موتورهای گازوئیلی را آغاز کرد. کیشیرو در مورد برنامه آینده خود با رئیس شرکت، ریسابورو مشورت نمود، ریسابورو نخست بسیار محتاط بود و فریادهای اعتراض از داخل و خارج شرکت بلند شد، اما کیشیرو بر تصمیم خود پافشاری می‌کرد و عقیده داشت که این تجارت برای شرکت سودمند خواهد بود و از همه مهم‌تر دولت نیز آشکارا برای سیاستگذاری پیشبرد صنایع خودرو در تلاش بود. طولی نکشید که ریسابورو موافقت کرد و کیشیرو دپارتمان خودرو را در سال ۱۹۳۳ در قسمت کوچکی از کارخانه ریسندگی پدر، راه‌اندازی نمود. هدف او تولید خودروهای مناسب با شرایط ژاپن بود، در حالی‌که نکات مثبت خودروهای خارجی را نیز در نظر داشت.

 

بالا