لطفا منتظر باشید
اشتراک گذاری

مشخصات

  • سال ساخت:2008
  • گیربکس: دنده اتومات
  • تعداد درب: چهار
  • قیمت روزانه:7.000.000 تومان
  • قیمت هفتگی:تماس
  • قیمت ماهانه:تماس
مشاوره رایگان

اجاره خودرو مرسدس بنز CLS

اجاره خودرو مرسدس بنز CLS در بانی رنت تجربه فراموش نشدنی از سرویس دهیه و سهولت در اجاره خودرو را برای شما فراهم میکند.

تاریخچه مرسدس بنز CLS

نسل اول CLS در سال ۲۰۰۱ رونمایی شد. این محصول جدید، با طراحی مایکل فینک به تولید رسید و مورد استقبال جهانی قرار گرفت. نسل دوم نیز مشابه مدل اول، ظاهری بسیار متفاوت از دیگر تولیدات مرسدس بنز داشت که ترکیبی کم‌نظیر از یک خودرو لوکس و اسپرت فراهم کند؛ اما این شرایط، برای نسل سوم تداوم نداشت.

نسل اول مرسدس بنز CLS


این خودرو از سال ۲۰۰۴ تا در آلمان و مکزیک تولید شده‌است. طراحی آن خودروهای موتور جلو-محور عقب بوده طول آن در حالت طبیعی ۴٬۹۱۰ میلیمتر (۱۹۳٫۳ اینچ) و عرض آن در حالت طبیعی ۱٬۸۷۳ میلیمتر (۷۳٫۷ اینچ) و ارتفاع آن در حالت طبیعی ۱٬۳۸۹ میلیمتر (۵۴٫۷ اینچ) است. سیستم جعبه‌دندهٔ آن ۷ دنده به صورت خودکار است.

نسل دوم مرسدس بنز CLS

 


این نسل که حدفاصل سالهای ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۸ تولید شده‌است در دو بدنه سدان و شوتینگ بریک عرضه می‌شد. مدل سدان این خودرو در ژانویه ۲۰۱۱ عرضه و سی‌ال‌اس شوتینگ بریک در ژوئن ۲۰۱۲ معرفی شد.

مرسدس بنز CLS نسل سوم

در سال ۲۰۱۸ از آن رونمایی شد. این نسل فاقد نسخه شوتینگ بریک است.  نسخه جدید CLS که سال ۲۰۱۸ رونمایی شد، دارای چراغ‌های باریک مثلثی بود که امروزه برای کلاس S کلاس A نیز استفاده می‌شود.  از سال ۲۰۲۲، تغییر چهره جزئی روی CLS اعمال می‌شود تا سپر و جلوپنجره متفاوت داشته باشد. این خودرو، بیش از مدل‌های قبلی از ادوات کروم در نمای رو‌به‌رو و پشت استفاده خواهد کرد. همچنین، ۵ طرح جدید به رینگ‌های قابل سفارش برای CLS استفاده شده است که شامل اندازه‌های ۱۹ و ۲۰  اینچ می‌شود.

مرسدس بنز CLS در ایران

بعد از نزدیک به پنج شش سال حضور موفقیت‌آمیز نسل اول مرسدس‌بنز سی‌ال‌اس، نسل دوم آن تقریباً هم‌زمان با عرضه جهانی‌اش و در ابتدای دهه 90 شمسی وارد ایران شد. حالا نسخه جدید به لطف طراحی چشم‌گیر، حال و هوایی فضایی پیدا کرده بود. این برای نخستین‌بار بود که این کلاس از مرسدس مجهز به رابط کاربری هوشمند COMAND‌ می‌شد؛ آپشنی که راننده به از طریق یک نمایشگر لمسی می‌توانست کلیه مکانیزم‌های خودرو را کنترل کند. نسل دوم سی‌ال‌اس هم‌چون برادر کوچک‌تر روی پلت‌فرم E-class طراحی و پیاده‌سازی شده بود. این یعنی بهره بردن از سیستم تعلیق منحصر به فرد ML که تنها در انحصار مرسدس‌بنز بود. بازار ایران با این نمونه بود که قوی‌ترین ویرایش این فست‌بک یعنی CLS550 را نیز تجربه کرد. شنیده‌ها حاکی از آن است که پیش از فاز اول ممنوعیت واردات خودرو بود که چندین نسخه AMG‌ واقعی، یعنی CLS63 وارد کشور شد

بالا